ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή σύλληψη ζεύγους σε ξενοδοχείο – Έβριζε τους αστυνομικούς η 30χρονη αλλά στην τσάντα της έκρυβε πολλά!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή σύλληψη ζεύγους σε ξενοδοχείο – Έβριζε τους αστυνομικούς η 30χρονη αλλά στην τσάντα της έκρυβε πολλά!

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ζεύγους από την Λάρνακα, έβριζε τους αστυνομικούς η 30χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μελή του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβηκαν την Τετάρτη γύρω στις 15:00 το μεσημέρι σε ξενοδοχειακή μονάδα καθώς υπήρχε πληροφορία πως εκεί βρισκόταν πρόσωπο ύποπτο για κλοπές και διαρρήξεις.

Μελή του ΤΑΕ, εντόπισαν 32χρονο άντρα όπου εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τις υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λάρνακα.

Ο 32χρονος, όταν του ανέφεραν οι αστυνομικοί  πως είναι υπό σύλληψη άρχισε να τους φωνάζει και να μην συνεργάζεται. Σε κάποια στιγμή μέλη της δύναμης κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 32χρονο όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Παρούσα στο όλο σκηνικό ήταν και η 30χρονη φίλη του, όπου σε έξαλλη κατάσταση φώναζε και να έβριζε τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον φίλο της.

Η κοπέλα δεν σταματούσε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την συλλάβουν. Σε έρευνα μάλιστα που έγινε στην τσάντα της εντοπίστηκε 1,5 γραμμάριο κάνναβης.

 Η 30χρονη συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Τα δυο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης . 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top