ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

SUICIDE SQUAD (Ομάδα Αυτοκτονίας)

SUICIDE SQUAD (Ομάδα Αυτοκτονίας)

Από τις 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στους κινηματογράφους Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα, ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν:Γουίλ Σμιθ

 Μάργκοτ Ρόμπι

 Τζάρεντ Λέτο

 Τζέι Κόρτνει

 Κάρα Ντελεβίν

 Τζόελ Κίναμαν

Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζ

Σκηνοθέτης:  Ντέιβιντ Άγιερ

Η «Suicide Squad» είναι η τρίτη ιστορία από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» και τον «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».
Mε σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Αγιερ, των «Sabotage» και «Fury» αλλά και σεναριογράφο του «Training Day» και του πρώτου «The Fast and the Furious», αναμένεται μια συναρπαστική περιπέτεια αντι-ηρώων.

ΥΠΟΘΕΣΗ 

Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Αγιερ («Fury»), η «SUICIDE SQUAD: Ομάδα Αυτοκτονίας» ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

Στην ταινία», η Argus, μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία με επικεφαλή την σατανική κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) δημιουργεί μια ομάδα, την SUICIDE SQUAD, από σούπερ κακοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή και τους αναθέτει επικίνδυνες αποστολές με αντάλλαγμα καλύτερη μεταχείριση και μικρότερες ποινές φυλάκισης.

Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζέι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (ΜάργκοτΡόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (ΤζόελΚίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ 

Πρόκειται για την πρώτη ταινία που βασίζεται σε κόμικ με κακούς.

Ο Τζόκερ λέει την έκφραση «I'm not gonna hurt you», που ακουγόταν στην ταινία «Λάμψη» το 1980.

Η ταινία θα προβληθεί στην 50η επέτειο, από το ντεμπούτο του Τζόκερ στον κινηματογράφο, με τον Cesar Romero να τον υποδύεται στο Batman και Batman: The Movie το 1966.

Πρόκειται για την τρίτη τηλεοπτική εμφάνιση του Suicide Squad. Η ομάδα έχει εμφανιστεί στις σειρές Smallville 2001 και Arrow 2012.Η Suicide Squad εμφανίστηκε στο σύμπαν της DC Comics πρώτη φορά το 1959 και ξανά το 1987.

Εξαιτίας της σκοτεινής φύσης της ταινίας, είχε προσληφθεί ψυχοθεραπευτής στο πλατό για να διατηρεί το καστ της ταινίας ισορροπημένο και να μην παίρνουν την δουλειά τους σπίτι.

Ο Ντέιβιντ Αγιερ παρουσίασε το πρώτο αυθεντικό λουκ του Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ στις 24 Απριλίου 2015, στα 75α γενέθλια του χαρακτήρα του.

Η Χάρλει Κουίν κρατάει μια ομπρέλα κόκκινη και μαύρη, που είναι το χαρακτηριστικό της χρώμα, από το Batman: The Animated Series 1992. Επίσης κρατάει και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, σήμα κατατεθέν της, από το βιντεοπαιχνίδι Batman: Arkham.

Ο Will Smith για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του ως Deadshot ξύρισε το κεφάλι του και έκανε εκπαίδευση με Navy SEALS και Army Rangers ώστε να εξασκηθεί στον πυροβολισμό με τα όπλα Glock 9mm και AR-15 rifle.

Ο Τζάρεντ Λέτο είναι ο τρίτος βραβευμένος με Όσκαρ που ενσαρκώνει τον Τζόκερ, μετά τον Τζακ Νίκολσον και τον Χιθ Λέτζερ. Ο Χιθ Λέτζερ κέρδισε και Όσκαρ για τον ρόλο του ως Τζόκερ.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Κέρι Ουάσινγκτον και η Οκτάβια Σπένσερ ήταν επίσης υποψήφιες για τον ρόλο της Αμάντα πριν επιλεχτεί η Βαϊόλα Ντέιβις.

Ο Ντέιβιντ Αγιερ περιγράφει την ταινία ως ένα βιβλίο κόμικ, εκδοχή της ταινίας «Και οι 12 ήταν καθάρματα» του 1967.

Το ασημένιο κουστούμι του Τζόκερ είναι από το κόμικ του Frank Miller, «Batman: The Dark Knight Returns».

Ο Γουίλ Σμιθ και η Μάργκο Ρόμπι έχουν υποδυθεί ξανά το ζευγάρι εγκληματιών, στην ταινία «Focus» το 2015.

Το αμάξι του Τζόκερ, το Τζόκερμοπίλ είναι ένα Infiniti G35 Vaydor.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top