ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί για 50 χιλιόμετρα «πετούσε» με 122

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί για 50 χιλιόμετρα «πετούσε» με 122

Δεν οδηγούσε ο 18χρονος αλλά «πετούσε»!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας γύρω στις 1.15π.μ. σήμερα, μέλος του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λάρνακας, που διενεργούσε έλεγχο τροχαίας στη λεωφόρο Φανερωμένης, στη Λάρνακα, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 122ΧΑΩ, αντί 50ΧΑΩ.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι οδηγός του, ήταν 18χρονος κάτοικος Λάρνακας. 

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE