Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι για 3 ημέρες

Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι για 3 ημέρες

Τι κι αν στην Κύπρο «καιγόμαστε» στους 40 βαθμούς, στην Ελλάδα φαίνεται ότι ο καιρός παίζει «παιχνίδια» Αυγουστιάτικα. Σύμφωνα λοιπόν με την Ελληνική μετεωρολογική υπηρεσία χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι θα κυριαρχούν στο «καιρικό μενού»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους για τις επόμενες 72 ώρες.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Ιόνιο, κεντρική Μακεδονία, δυτική Στερεά και Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα σε όλες τις παραπάνω περιοχές καθώς θα χρειαστεί να φτάσουμε στην Τρίτη προκειμένου να εξασφθενήσουν και αυτό θα συμβεί από αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE