ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βουτιά θανάτου από ύψος επτά μέτρων – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βουτιά θανάτου από ύψος επτά μέτρων – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές του 27χρονου από την Γαλλία ο οποίος απεβίωσε κάνοντας βουτιά στο νησάκι που βρίσκεται απέναντι από το Nissi Beach το απόγευμα της Τετάρτης (10/08).

Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου, ο άτυχος 27χρονος έκανε βουτιά από ύψος περίπου επτά μέτρων με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε βράχους.

Αν και κινητοποιήθηκαν άμεσα οι ναυαγοσώστες για να τον μεταφέρουν στην στεριά, ο 27χρονος απεβίωσε.

Την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε το πρωί της Πέμπτης (11/08) ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Ο θάνατος του 27χρονου από την Γαλλία επήλθε από μετά από πνιγμό. Ο 27χρονος αν και έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, η αιτία θανάτου του ήταν η εισρόφηση νερού.  

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός είχε επισκεφτεί το νησί μας, μαζί με άλλους τρεις φίλους του στις 9 του Αυγούστου ενώ θα αναχωρούσαν στις 19 του μηνός.

Διαβάστε ακόμη:  ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τραγικό θάνατο βρήκε 27χρονος - Έκανε βουτιές από τους βράχους

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top