ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βουτιά θανάτου από ύψος επτά μέτρων – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βουτιά θανάτου από ύψος επτά μέτρων – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές του 27χρονου από την Γαλλία ο οποίος απεβίωσε κάνοντας βουτιά στο νησάκι που βρίσκεται απέναντι από το Nissi Beach το απόγευμα της Τετάρτης (10/08).

Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου, ο άτυχος 27χρονος έκανε βουτιά από ύψος περίπου επτά μέτρων με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε βράχους.

Αν και κινητοποιήθηκαν άμεσα οι ναυαγοσώστες για να τον μεταφέρουν στην στεριά, ο 27χρονος απεβίωσε.

Την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε το πρωί της Πέμπτης (11/08) ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Ο θάνατος του 27χρονου από την Γαλλία επήλθε από μετά από πνιγμό. Ο 27χρονος αν και έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, η αιτία θανάτου του ήταν η εισρόφηση νερού.  

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός είχε επισκεφτεί το νησί μας, μαζί με άλλους τρεις φίλους του στις 9 του Αυγούστου ενώ θα αναχωρούσαν στις 19 του μηνός.

Διαβάστε ακόμη:  ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τραγικό θάνατο βρήκε 27χρονος - Έκανε βουτιές από τους βράχους

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE