ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τα μηνύματα των φίλων του Τζορτζ Λο – Τι είπε εκπρόσωπος του Βρετανικού ΥΠΕΞ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τα μηνύματα των φίλων του Τζορτζ Λο – Τι είπε εκπρόσωπος του Βρετανικού ΥΠΕΞ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των φίλων του ήταν ο φονευθέντας Βρετανός Τζορτζ Λο που απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/08) όταν μαχαιρώθηκε στην καρωτίδα, στο κέντρο της Αγίας Νάπας.

Η είδηση του θανάτου του 22χρονου που κατάγεται από το Ντάρτφορντ του Κεντ, σκόρπισε τη θλίψη ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς του, κάτι που φαίνεται από τα μηνύματα που έγραψαν στο προφίλ του στο facebook.

Ο Τζέισον Γουντς έγραψε: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τι σήμαινες για μένα. Ήμουν τυχερός που σε είχα σαν αδερφό και είμαι ειλικρινά συντετριμμένος απ΄ αυτή την τραγωδία! Γυρίζω πίσω με το μυαλό μου στην πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και μπορώ να πω είμαι αρκετά τυχερός που γνώρισα έναν από τους καλύτερους τύπους στη ζωή μου. Σ΄ αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ Λο».

Η Νίαμ Ρόουζ σημειώνει: «Ακόμα παλεύω να το διαχειριστώ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ Λο. Άγγιξες τις ζωές τόσων πολλών. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά σου».

Ένας μόνιμος κάτοικος της Αγίας Νάπας, ο Μπράντλι Μπόουντεν, στέκεται στη μοναδικότητα του χαρακτήρα του Λο: «Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα. Δεν ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο παρά να κάνει τους φίλους του να γελούν. Μου δίδαξες πώς να περνώ καλά στην Αγία Νάπα φίλε μου».

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 3.000 αγγλικές λίρες μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (Go Fund Me page) για τη μεταφορά της σορού του στη Βρετανία. Στη σελίδα, αναγράφονται τα ακόλουθα: «Χάσαμε έναν πραγματικό θρύλο, ας τον φέρουμε πίσω στην πατρίδα και να τον αποχαιρετήσουμε όπως του αξίζει». 

Εκπρόσωπος του Foreign Office είπε: «Παρέχουμε υποστήριξη στην οικογένεια του Βρετανού που απεβίωσε στην Κύπρο στις 14 Αυγούστου και θα παραμείνουμε σε επαφή με τις τοπικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση».

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top