LIFESTYLE

Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της η Αθηνά Παντελίδου! Έχει στοιχεία και δηλώνει: «Ο πανικός σε όλο του το μεγαλείο»

Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της η Αθηνά Παντελίδου! Έχει στοιχεία και δηλώνει: «Ο πανικός σε όλο του το μεγαλείο»

Το τελευταίο σχόλιο στα social media αφορά στην διάδοση ψευδών ειδήσεων επί σκοπού σχετικά με το ποιος αδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Η προσπαθεια πολλών κέντρων όλο αυτο το διάστημα να περάσουν στον κόσμο αναληθείς καταστάσεις και τάχα μου δήθεν σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, είναι κάτι που έχει εξοργίσει την μητέρα του νεκρού τραγουδιστή. Το τι εχει ακούσει η Αθηνά όλο αυτό το διάστημα δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με το nassosblog η ίδια προσπαθεί σε συνεργασία με τον δικηγόρο της Μπαμπη Λυκούδη να συλλέξει όσα περισσοτερα στοιχεία μπορεί προκειμένου να πείσει το δικαστήριο για την δική της αλήθεια. Για την Αθηνά το παιδί της ΔΕΝ οδηγούσε. Και μένει ν΄αποδειχτεί στο δικαστήριο.

Βεβαίως κάποιοι αποδίδουν την άρνηση της μάνας να δεχτεί ότι ο Παντελής οδηγούσε σε σύγχυση. Ωστόσο η ίδια έχει πλέον στα χέρια της στοιχεία που θα πρέπει να τα προσκομίσει στην δικαιοσύνη για να θωρακίσει τους ισχυρισμούς της.

Το τελευταίο σχόλιο της πρίν απο μερικές ώρες αφορά σε αυτη τη διασπορά των ψευδών ειδήσεων. Τώρα σε ποια ή σε ποιους αναφέρεται η μάνα; Μήπως αναφέρεται στην Αρναούτη που είπε ότι οι φωτογραφίες μέσα απο την Λέσχη ήταν άλλες ώρες; Λές και για τους δικαστές έχει σημασία η ώρα και όχι η ασάφεια στους ισχυρισμούς και των δυο, πώς δεν ήταν στο δωμάτιο που έπαιζε ο Παντελής.

Μήπως αναφέρεται  στο θέμα περιοδικού που έχει σκάσει εδώ και λίγες ώρες στο οποίο φέρεται η ίδια να είπε πώς «Δυο άντρες σκότωσαν το παιδί της»;

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top