Αυτός είναι ο πιο αμαρτωλός γόης της κυπριακής τηλεόρασης: «Έχω πατήσει και τις δέκα εντολές»

Αυτός είναι ο πιο αμαρτωλός γόης της κυπριακής τηλεόρασης: «Έχω πατήσει και τις δέκα εντολές»

Και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει σκοτώσει κιόλας, εκείνος απάντησε με τον πιο αινιγματικό τρόπο...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αμαρτωλός και το λέει σε συνέντευξή του. Το μοντέλο, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και κριτής των καλλιστείων του Mega Κύπρου, δήλωσε πως έχει πατήσει και τις δέκα εντολές.

Ο Δημήτρης παραδέχεται τα αμαρτήματά του, που είναι πολλά, στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου: «Έχω πατήσει και τις δέκα εντολές». Και ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν έχει σκοτώσει κιόλας και εκείνος απαντά: «Έχω σκοτώσει τις άλλες εννιά εντολές, οπότε σκότωμα είναι κι αυτό».

Όπως κατέληξε ο Δημήτρης: «Όλοι μας είμαστε αμαρτωλοί»

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης αλεξάνδρου με σκύλο του



Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/446531/kyrie-eleison-o-alexandroy-dilose-exo-patisei-kai-tis-deka-entoles#ixzz4IQCFJ6mR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE