Γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή στην κριτική επιτροπή του Star Κύπρος – Θα καθηλώσει με την ομορφιά της

Γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή στην κριτική επιτροπή του Star Κύπρος – Θα καθηλώσει με την ομορφιά της

Η λάμψη και η ομορφιά επιστρέφουν για άλλη μια χρονιά στο MEGA με πολλές εκπλήξεις.

Όπως είναι γνωστό μετά την αποχώρηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το κανάλι του Αρχαγγέλου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επιλέχθηκε για να αναλάβει τα ινία της παρουσίασης των φετινών καλλιστείων.

Στην κριτική επιτροπή τώρα, θα κάθονται Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νικόλας Ιωαννίδης αλλά και Άντρεα Κυριάκου. Το μεγάλο όνομα όμως της κριτικής επιτροπής δεν είναι άλλο από την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου, την Υβόννη Μπόσνιακ. 

Η ομορφιά της, την έκανε να ξεχωρίσει και να την οδηγήσει στον χώρο του modeling σε ηλικία μόλις 18 ετών. Πήρε μέρος σε πολλές επιδείξεις, καμπάνιες και editorial μόδας, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε στο ρόλο του κριτή σε κάποιο show. 

Επίσης σε ρόλο guest star θα βλέπουμε τον Λάκη Γαβαλά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE