Φονικό Αγ. Νάπας: Θέλει να του πληρώσουμε και τον δικηγόρο ο Dejan Loy

Φονικό Αγ. Νάπας: Θέλει να του πληρώσουμε και τον δικηγόρο ο Dejan Loy

Την νομική αρωγή από το κράτος ζήτησε ο 42χρονος Σέρβος Dejan Loy στην δικαστική διαδικασία της Δευτέρας (05/09) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου της Λάρνακας,

Οι έξι κατηγορούμενοι του στυγερού φονικού της Αγίας Νάπας παρουσιαστήκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας χωρίς να φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα όπως τις προηγούμενες δικάσιμες.

Ο 42χρονος Σερβος Dejan Loy τη Δευτέρα (05/09) ζήτησε νομική αρωγή από το Κακουργιοδικείο με την Πρόεδρο του Σώματος να δίνει άμεσα οδηγίες έτσι ώστε να γίνει έκθεση του Γραφείου Ευημερίας αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση του.

Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος της Σωτήρας Νεοφύτου (σύντροφος Πάμπου Ανδρέου) ανέφερε ότι στην επόμενη δικάσιμο θα αγορεύσει κατά πόσον μπορεί να στοιχειοθετηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου η κατηγορία της συνέργειας που αντιμετωπίζει η κ. Νεοφύτου αφού, όπως εξήγησε, αυτή (η κατηγορία) δεν υπάρχει στον ποινικό κώδικα.

#

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE