ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμπντάλλα Β':«Είναι περήφανος για τις σχέσεις των δύο κρατών» - Σθεναρή η στήριξη της Ιορδανίας προς την Κύπρο για το Κυπριακό

Αμπντάλλα Β':«Είναι περήφανος για τις σχέσεις των δύο κρατών» - Σθεναρή η στήριξη της Ιορδανίας προς την Κύπρο  για το Κυπριακό

Τη σθεναρή στήριξη της Ιορδανίας προς την Κύπρο σε σχέση με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`, ο οποίος πραγματοποιεί σύντομη επίσκεψη στο νησί.

Ο Βασιλιάς και η συνοδεία του παρακάθονται αυτή την ώρα σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και την κυπριακή αντιπροσωπεία στο Προεδρικό Μέγαρο. Προηγήθηκε κατ` ιδίαν συνάντηση του Βασιλιά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στην προσφώνησή του στο γεύμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Κύπρου για τη θέση αρχών που τηρεί η Ιορδανία στο Κυπριακό και μίλησε για τις στενές και ιστορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας είπε ότι είναι περήφανος για τις σχέσεις των δύο κρατών και ευχαρίστησε την Κύπρο για τη στήριξη που παρέχει στη χώρα του στην ΕΕ.

Και οι δύο αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι δύο χώρες.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top