Σε απελπιστική κατάσταση 29χρονη από τη Λεμεσό! Με δάκρυα στα μάτια πήρε τηλέφωνο στο «Έχεις Μέσον»

Σε απελπιστική κατάσταση 29χρονη από τη Λεμεσό! Με δάκρυα στα μάτια πήρε τηλέφωνο στο «Έχεις Μέσον»

«Φτάσαμε σε ένα σημείο να πεινά ο κόσμος, είμαστε σε ένα σημείο απελπιστικό» ανέφερε η 29χρονη ξεσπώντας με τα τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση για αρκετές οικογένειες στην Κύπρο είναι τραγική, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ακόμα και να εξασφαλίζουν τα προς το ζην. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της 29χρονης Μαρίας από Λεμεσό.

Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών δεν άντεξε και πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» αναφέροντας ότι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Βουτηγμένη στα χρέη και χωρίς βοήθεια από το κράτος αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις βασικές της ανάγκες.

«Δεν έχω ούτε ένα σεντ στην τσέπη μου, δεν ξέρω που να αποταθώ» ανέφερε κλαίγοντας στην παρουσιάστρια Στέλλα Στυλιανού, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται καλεσμένοι εκεί: «Θέλουν μια φορά τη μέρα φαί και 10 ξύλο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE