ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεθυσμένη 70χρονη τραυμάτισε μετά από σύγκρουση 11χρονο αγοράκι! «Απαράδεκτο»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεθυσμένη 70χρονη τραυμάτισε μετά από σύγκρουση 11χρονο αγοράκι! «Απαράδεκτο»

Μέσα από την ιστοσελίδας μας ToThemaOnline.com σας ενημερώσαμε το απόγευμα της Τετάρτης 14/9 ότι όχημα το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένη, τραυμάτισε πατέρα και γιο που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στην Λεωφ. Αθαλάσσας – Ηλικιωμένη γυναίκα κτύπησε πατέρα και παιδί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα γεγονότα επιβεβαίωσε και η Αστυνομία προχωρώντας παράλληλα και σε ένα μήνυμα-ξέσπασμα μέσα από την σελίδα της Δύναμης στο Facebook. Η ηλικιωμένη γυναίκα εκτός από απρόσεκτη ήταν και μεθυσμένη, αφού μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό ήταν το πενταπλάσιο του κανονικού.

Διαβάστε το μήνυμα της Αστυνομίας:

Πολλές φορές κάνουμε αναφορά για τους νέους οδηγούς μας, ότι τρέχουν, οδηγούν επικίνδυνα, αψηφούν τους κινδύνους και γενικά ότι δεν τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τους δίδουμε διάφορες συμβουλές.

Τι συμβουλή όμως να δώσουμε σε γυναίκα οδηγό ηλικίας 70 ετών, η οποία μετά από τροχαίο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό της υπό την επήρεια οινοπνεύματος;

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χθες το απόγευμα (Τετάρτη 14/9) όταν το αυτοκίνητο της 70χρονης κτύπησε στο πίσω μέρος μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 11χρονου.

Στην 70χρονη οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 104μg αντί 22μg και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 92μg.

Τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν καταστάσεις που κανείς δεν θέλει να βιώσει, είναι απαράδεκτες. ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top