Αυστηρά υπεύθυνη στάση από Ζαχαρίου και Σοφοκλέους για το πτώμα της Αλαμινού - VIDEO
15.09.2016 - 20:47
Φειδωλοί στις δηλώσεις τους για το πτώμα που εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή Αλαμινού, παρουσιάστηκαν ο προϊστάμενος του ΤΑΕ Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.
Αναφέρθηκαν απλώς στα βασικά γεγονότα αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθούν στα πρώτα συμπεράσματά τους.
Είναι φανερό πως δεν ήθελαν να δώσουν την παραμικρή λεπτομέρεια πριν να είναι σίγουροι για την ταυτότητα του θύματος.
Αυτή η αυστηρά υπεύθυνη στάση, ίσως έχει να κάνει με το βασικό σενάριο που «παίζει» και θέλει τον νεκρό να είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας που απασχόλησε το παγκύπριο.
Δείτε το οπτικό υλικό από τις τοποθετήσεις τους στη σκηνή όπου βρέθηκε το πτώμα:
Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.