ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο ίδιο Γυμνάσιο με θύμα 14χρονη μαθήτρια – Πανικοβλημένοι οι γονείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού στο ίδιο Γυμνάσιο με θύμα 14χρονη μαθήτρια – Πανικοβλημένοι οι γονείς

Πανικοβλημένοι πήγαν στο σπίτι τους για ακόμη μια φορά οι μαθητές γυμνασίου της Λεμεσού μετά και το νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού, με θύμα αυτή την φορά 14χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με καταγγελίες.

Δεν πέρασαν δυο βδομάδες από το προηγούμενο περιστατικό ξυλοδαρμού του 12χρονου μαθητή σε Γυμνάσιο της Λεμεσού και την Παρασκευή (23/09) -βάσει καταγγελιών- σημειώθηκε νέο κρούσμα, με θύμα αυτή την φορά μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με τα όσα μας καταγγείλουν οι γονείς των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου, την Παρασκευή (23/09) μετέβη στο δημόσιο εκπαιδευτήριο ο 14χρονος μαθητής που φέρεται να είχε κτυπήσει την προηγουμένη Τετάρτη (14/09) 12χρονο μαθητή της Α΄Γυμνασίου, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Αν και στον μαθητή είχε γίνει σύσταση να παραμείνει εκτός του σχολείου  για περίοδο δυο βδομάδων ενώ παρακολουθείτε και από παιδοψυχολόγο, την Παρασκευή (23/09) πήγε στο σχολείο προκαλώντας νέο περιστατικό.

Όπως ανέφεραν γονείς μαθητών, ο 14χρονος προκάλεσε επεισόδιο με 14χρονη μαθήτρια όμως αυτή την φορά δράση ανέλαβαν άλλοι μαθητές. Μάλιστα όπως ισχυρίζονται οι γονείς, η παρέα του 14χρονου επιτέθηκε στην μαθήτρια κτυπώντας της και σπάζοντας το κινητό της τηλέφωνο.

Η μαθήτρια μετά από το πρώτο σοκ που υπέστη, πήρε από άλλη συμμαθήτρια της, το κινητό τηλέφωνο της και ειδοποίησε την μητέρα της να έρθει στο σχολείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γονείς, όταν η μητέρα έφτασε στο σχολείο, η 14χρονη της υπέδειξε ποιος μαθητής της επιτέθηκε. Η μητέρα πλησίασε το μαθητή και τον άρπαξε από τον γιακά όπου με θυμωμένο ύφος τον ρώτησε «γιατί το έκανες».

Όπως μας αναφέρθηκε απο τους γονείς, ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε αμέσως την Αστυνομία για το γεγονός πως η μητέρα εισήλθε στο σχολείο και γιατί επιτέθηκε στο μαθητή.  Οι πληροφορίες μας σύμφωνα με την Αστυνομία είναι πως μετά και την παρουσία της στο σχολείο, το θέμα θεωρείται λήξαν. 

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο επικρατεί πανικός με τους γονείς όπως μας αναφέρουν να έχουν αποταθεί στο Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας ζητώντας να μεταθέσουν τα παιδιά τους σε άλλο σχολείο.

Το ThemaOnline, θα επανέλθει με δηλώσεις αρμόδιων προσώπων. 

Ι.Μάντζιηπα 

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε παιδοψυχολόγο ο 14χρονος που έδειρε 12χρονο συμμαθητή του - Με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ο «δράστης»

Στο πειθαρχικό ο μαθητής που ξυλοφόρτωσε 12χρονο - Στο ThemaOnline o Διευθυντής του σχολείου

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία πατέρα «Έστειλαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο – Στο σχολείο έχουν διάολο-εβδομάδα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανές περιστατικό! Μαθητής κτύπησε συμμαθητή του στο κεφάλι γιατί δεν του έκανε πάσα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top