ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερος κόκκινος φάκελος για παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας

Δεύτερος κόκκινος φάκελος για παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA αναμένεται να στείλει ακόμη έναν κόκκινο φάκελο για παιχνίδι του πρωταθλήματος της α΄ κατηγορίας.

Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στην οποία παρατηρήθηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και... στοχευμένη.

Ως γνωστόν, η UEFA είναι συμβεβλημένη με εταιρεία που βάσει αλγόριθμου εντοπίζει αμέσως παιχνίδια που εγείρουν υποψίες.

Στο υπό αναφορά παιχνίδι, ο στοιχηματικός τζίρος ήταν τόσο έντονος, ώστε άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το στοίχημα και τις αποδόσεις, είναι βέβαιοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο λόγο έχει αρμόδια επιτροπή της UEFA, η οποία θα πράξει ανάλογα, λαμβάνοντας υπόψιν τις πληροφορίες από την εταιρεία με την οποία παρακολουθεί διεθνώς τα πονταρίσματα.

Θυμίζουμε ότι το ThemaOnline είχε αποκαλύψει την υπόθεση για το πρώτο παιχνίδι στο οποίο παρατηρήθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Λίγα 24ωρα αργότερα η αποκάλυψή μας είχε επιβεβαιωθεί επίσημα και από αναφορά του πρόεδρου της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Επρόκειτο για τον αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΖ. Σ΄ αυτή την υπόθεση οι ομάδες που συνθέτουν το ζευγάρι της εν λόγω αναμέτρησης δεν είναι ούτε ο Απόλλωνας, αλλά ούτε η ΑΕΖ.

Tην περασμένη σεζόν το παιχνίδι μεταξύ των δυο συλλόγων που αναμετρήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο για την 5η αγωνιστική, είχε συμπεριληφθεί σε κόκκινο φάκελο. Mένει να δούμε αν θα γίνει το ίδιο και φέτος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία βάσει της νομολογίας δεν είναι σε θέση να διερευνήσει αποτελεσματικά και να διαλευκάνει τέτοιες υποθέσεις.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο πρώτος κόκκινος φάκελος – Πονταρίσματα μετά μανίας στην ανάπαυλα

Ο Κουτσοκούμνης επιβεβαιώνει πλήρως το ThemaOnline για τον κόκκινο φάκελο κι αποκαλύπτει το παιχνίδι

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top