ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας δυο κοριτσιών κτύπησε σε πισίνα στην Κύπρο κι έμεινε παράλυτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πατέρας δυο κοριτσιών κτύπησε σε πισίνα στην Κύπρο κι έμεινε παράλυτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια σπαρακτική ανθρώπινη ιστορία φέρνει στο φως η ιστοσελίδα Daily Mail.

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου 

Όλα άρχισαν τον περασμένο Απρίλιο του 2016, όταν ο Μπεν έφτασε στην Κύπρο για διακοπές. Η μοίρα όμως το έπαιξε άσχημο παιχνίδι μετά από ατύχημα που είχε. 

Συγκεκριμένα, ο άτυχος πατέρας δυο κοριτσιών γλίστρησε και έπεσε στην πισίνα σε ξενοδοχείο στην Κύπρο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από τον λαιμό και κάτω. 

Μετά το ατύχημα του ο άτυχος 33χρονος οδηγήθηκε στην Γερμανία σε εξειδικευμένο κέντρο και αφού έμεινε εκεί δέκα μέρες επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε άλλο θεραπευτικό ίδρυμα.

Εκτός όμως από το μόνιμο πρόβλημα που αποκόμισε από την πτώση, έρχεται ακόμα ένα να προστεθεί και ν συγκλονίσει τον ίδιο και την οικογένεια του. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο Μπεν για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του ξανά, πρέπει να γίνουν κάποιες κτηριακές τροποποιήσεις, με το κόστος τους να φτάνει τις 80 χιλιάδες αγγλικές λίρες. 

Κάτι που δυσκολεύει απίστευτα την οικογένεια, η οποία κάνει έκκληση για βοήθεια, αφού μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει με κόπο να μαζέψουν 14 χιλιάδες.

Mr Wernham is regularly visited by his partner's daughter Olivia, pictured, seven
The project manager, pictured with his daughter before the accident, was injured after slipping and falling at a swimming pool in Cyprus
Mr Wernham, pictured on holiday with Iris, right, and Olivia, left, needs wheelchair access to be built at his home while the family needs to a hire a live-in carer
Mr Wernham, pictured with partner Ella Constable, left, and Olivia and Iris, can only return home if improvements costing an estimated £80,000 are made to accommodate him

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top