ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

19χρονος σκαλιώτης «την είδε πιλότος» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

19χρονος σκαλιώτης «την είδε πιλότος» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε ο 19χρονος στον αυτοκινητόδρομο.

Με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου, οδηγούσε, το βράδυ της Πέμπτης (29/9), 19χρονος κάτοικος Λάρνακας, στον αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Ο 19χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 190km αντί 100km. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.40μ.μ., μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζύγι, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 19χρονου, να κινείται με ταχύτητα 190km, αντί 100km.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και συνέλαβαν τον 19χρονο οδηγό, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η οδήγηση με ψηλές ταχύτητες, είναι καλά γνωστό ότι ευθύνονται για την πρόκληση πολλών τροχαίων συγκρούσεων. Στην Κύπρο, βάση των στατιστικών, η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί την τρίτη κυριότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Θα ήταν καλό να γνωρίζουμε πως με την αύξηση της ταχύτητας ενός οχήματος, μειώνεται αναλογικά ο χρόνος αντίδρασης του οδηγού στον όποιο κίνδυνο, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η βιαιότητα της όποιας σύγκρουσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top