ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Συγχυσμένος ο Κύπριος κρατούμενος! Τον μεταφέρουν συνεχώς στο Νοσοκομείο – Δεν τον αφήνουν να μιλήσει με τους δικούς του – «Θα μείνεις εδώ μέσα»

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Συγχυσμένος ο Κύπριος κρατούμενος! Τον μεταφέρουν συνεχώς στο Νοσοκομείο – Δεν τον αφήνουν να μιλήσει με τους δικούς του – «Θα μείνεις εδώ μέσα»

Υπό σύγχυση τελεί ο 36χρονος Κύπριος Κ.Ν ο οποίος κρατείται στις Τουρκικές φυλακές Μαλτέπε καθώς συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στις (27/9).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Κ.Ν δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τους δικούς του ανθρώπους καθώς οι τουρκικές αρχές δυσκολεύουν την επαφή κυρίως Κύπριων κρατουμένων με προξενικές αρχές.

Ο Κ.Ν σύμφωνα με Ελλαδίτη συγκρατούμενο του μεταφέρεται συνεχώς στο Νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να γνωρίζει ούτε τον λόγο, ούτε ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο ίδιος ωστόσο νιώθει καλά στην υγεία του.

Παράλληλα ο 36χρονος Κύπριος κρατούμενος, που κρατείται στην πτέρυγα Β4 της φυλακής Μάλτεπε 3, δεν έχει συγκρατούμενους Τούρκους και δεν έχει κτυπηθεί είτε από αστυνομικούς, είτε από δεσμοφύλακες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα οι συγκρατούμενοι του, προετοιμάζουν τον Κ.Ν ψυχολογικά για το ενδεχόμενο να περάσει αρκετά χρόνια στις φυλακές της Τουρκίας, καθώς για υποθέσεις ναρκωτικών οι ποινές φτάνουν μέχρι και τα 10 χρόνια κάθειρξης.

Η διαδικασία ούτως ή άλλως μέχρι την δίκη αναμένεται να είναι μακρά και σε περίπτωση καταδίκης η προσπάθεια θα είναι ο Κ.Ν να εκτίσει την ποινή το στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες

Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες

Τη Δευτέρα, 18 Αυγούστου, αναμένεται να φτάσουν στο Προεδρικό Μέγαρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της φονικής πυρκαγιάς της Λεμεσού, η οποία ξέσπασε στις 23 Ιουλίου.