ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Συγχυσμένος ο Κύπριος κρατούμενος! Τον μεταφέρουν συνεχώς στο Νοσοκομείο – Δεν τον αφήνουν να μιλήσει με τους δικούς του – «Θα μείνεις εδώ μέσα»

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Συγχυσμένος ο Κύπριος κρατούμενος! Τον μεταφέρουν συνεχώς στο Νοσοκομείο – Δεν τον αφήνουν να μιλήσει με τους δικούς του – «Θα μείνεις εδώ μέσα»

Υπό σύγχυση τελεί ο 36χρονος Κύπριος Κ.Ν ο οποίος κρατείται στις Τουρκικές φυλακές Μαλτέπε καθώς συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στις (27/9).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Κ.Ν δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τους δικούς του ανθρώπους καθώς οι τουρκικές αρχές δυσκολεύουν την επαφή κυρίως Κύπριων κρατουμένων με προξενικές αρχές.

Ο Κ.Ν σύμφωνα με Ελλαδίτη συγκρατούμενο του μεταφέρεται συνεχώς στο Νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να γνωρίζει ούτε τον λόγο, ούτε ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο ίδιος ωστόσο νιώθει καλά στην υγεία του.

Παράλληλα ο 36χρονος Κύπριος κρατούμενος, που κρατείται στην πτέρυγα Β4 της φυλακής Μάλτεπε 3, δεν έχει συγκρατούμενους Τούρκους και δεν έχει κτυπηθεί είτε από αστυνομικούς, είτε από δεσμοφύλακες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα οι συγκρατούμενοι του, προετοιμάζουν τον Κ.Ν ψυχολογικά για το ενδεχόμενο να περάσει αρκετά χρόνια στις φυλακές της Τουρκίας, καθώς για υποθέσεις ναρκωτικών οι ποινές φτάνουν μέχρι και τα 10 χρόνια κάθειρξης.

Η διαδικασία ούτως ή άλλως μέχρι την δίκη αναμένεται να είναι μακρά και σε περίπτωση καταδίκης η προσπάθεια θα είναι ο Κ.Ν να εκτίσει την ποινή το στα κατεχόμενα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top