LIKE ONLINE

Το iPhone 8 έρχεται! - Μάθετε λεπτομέρειες

Το iPhone 8 έρχεται! - Μάθετε λεπτομέρειες

Δεν έχει περάσει ακόμη ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το iPhone 7 και ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone του 2017, που λέγεται ότι θα ονομαστεί iPhone 8 και περιμένουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές.

Μια από αυτές είναι ότι θα δούμε OLED οθόνη και σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με την Sharp, η οποία είναι πιθανός προμηθευτής. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν η Sharp θα είναι ο κύριος προμηθευτής OLED οθονών, ή αν η Apple θα συνεργαστεί και με άλλα ονόματα όπως Samsung, LG ή Japan Display.

Αν θεωρήσουμε ότι οι φήμες είναι σωστές, τότε στο iPhone του 2017 η Apple θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει OLED panels. Tο Apple Watch είναι το μόνο προϊόν της Apple που έχει OLED οθόνη, ενώ υπάρχουν φήμες που λένε ότι μπορεί να δούμε OLED touch panel στο φετινό ανανεωμένο MacBook Pro.

Όπως και να έχει όμως, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του νέου iPhone, το οποίο θα είναι το δέκατο στη σειρά και περιμένουμε αλλαγές μέσα και έξω

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top