ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από την Ελλάδα το φορτίο των ναρκωτικών – Οι εκτελωνιστές έκαναν την δύσκολη δουλειά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από την Ελλάδα το φορτίο των ναρκωτικών – Οι εκτελωνιστές έκαναν την δύσκολη δουλειά

Από την Ελλάδα μέσω του Λιμανιού της Λεμεσού έφτασε το φορτίο των 20 κιλών κάνναβης που εντόπισε η ΥΚΑΝ μετά από παρακολούθηση 32χρονου.

Ο 32χρονος γνωστός στις Αρχές για υπόθεσης ναρκωτικών ήταν το πρόσωπο που οδήγησε τα μέλη της ΥΚΑΝ να προλάβουν το φορτίο πριν πωληθεί στην αγορά.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 32χρονος είχε συνεργαστεί με 43χρονο τον οποίο έστειλε να παραλάβει την κάνναβη από την οικία 26χρονου εκτελωνιστή.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα  ο 32χρονος και ο 43χρονος  αφού πήραν τα ναρκωτικά έφυγαν με το όχημα τους ενώ ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους, εντοπιστήκαν τρία χάρτινα κιβώτια, το ένα εκ των οποίων κρατούσε στα χέρια του ο 43χρονος περιείχε επτά συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης.

Κατά την έρευνα στα άλλα δύο κιβώτια εντοπίστηκαν άλλες 13 συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία κάνναβης.

Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ ο 32χρονος και ο 26χρονος εκτελωνιστής.

Από  τις εξετάσεις φέρεται πως ο 26χρονος εκτελωνιστής είναι το πρόσωπο που μεσολάβησε για να πάρει τα χάρτινα κιβώτια με την κάνναβη.

Να σημειώσουμε πως ο 26χρονος εκτελωνιστής ενέπλεξε στην υπόθεση 30χρονο εκτελωνιστή ο οποίος όπως ισχυρίστηκε είναι το πρόσωπο που φέρεται να του έδωσε εντολή για να εκτελωνίσει το φορτίο από το Λιμάνι Λεμεσού.

Τα τέσσερα πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού εντός της ημέρας (11/10) για αίτημα προσωποκράτησης τους.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν να κάνουν το deal για τα ναρκωτικά όμως πιάστηκαν στην φάκα – Τα χαρτόκουτα έκρυβαν 20 κιλά κάνναβης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top