ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε που θα εκτελούνται οδικά έργα και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Διαβάστε που θα εκτελούνται οδικά έργα και αποφύγετε την ταλαιπωρία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για τα έργα που θα εκτελούνται στο οδικό δίκτυο τις επόμενες ημέρες.

1. Εργασίες μεταξύ των γεφυρών Αγίας Φυλάξεως – Πολεμιδιών

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 10:30 π.μ. έως 12 μ., θα γίνονται επείγουσες επιδιορθωτικές εργασίες σε δύο καπάκια των φρεατίων ομβρίων, που είναι χωροθετημένα στην αριστερή από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των γεφυρών Αγίας Φυλάξεως - Πολεμιδιών με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα κλείσει η αριστερή λωρίδα για μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς την Πάφο. Επίσης, για λόγους οδικής ασφάλειας και λειτουργικότητας του δρόμου, θα κλείσει η λωρίδα εισόδου στον παρακαμπτήριο από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως με κατεύθυνση προς την Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τον παράλληλο υπηρεσιακό δρόμο που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως με τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών.

2. Εργασίες στη λεωφόρο Τζων Κέννεντυ, στην Παλλουριώτισσα

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 το πρωί μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στη λεωφόρο Τζων Κέννεντυ, στην Παλλουριώτισσα, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής διασταύρωσης κεντρικού οχετού ομβρίων .

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ στην Παλλουριώτισσα, από τα φώτα τροχαίας στη συμβολή της με τη λεωφόρο Βύρωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σπύρου Χ’ Γιακουμή, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται διαμέσου της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ, της οδού Μισιαούλη Καβάζογλου και της οδού Σπύρου Χ’ Γιακουμή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των κατά τη διάρκεια τους επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top