Γκάφα κυπριακής εταιρείας: Έστειλε CV και έμαθε ότι θα την δουν μόνο για απόσπαση πληροφοριών για τον προηγούμενο εργοδότη – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Γκάφα κυπριακής εταιρείας: Έστειλε CV και έμαθε ότι θα την δουν μόνο για απόσπαση πληροφοριών για τον προηγούμενο εργοδότη – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο τρόπος που δρουν και λειτουργούν όλοι στην κοινωνία μας είναι γνωστός. Ακόμα όμως κι όταν είμαστε πλήρως συμβιβασμένοι μ΄ αυτό, η παντελής απουσία ηθικής συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει αρνητικά και να μας προκαλεί απέχθεια.

Ανώτερος υπάλληλος κυπριακής εταιρείας θέλησε να εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο κοπέλα που έκανε αίτηση για δουλειά.

Η τελευταία έστειλε το CV της στην εν λόγω εταιρεία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση της Βοηθού Πωλήσεων.

Ο/Η προϊστάμενη έκρινε πως δεν κάνει η εν λόγω κοπέλα για τη θέση. Αντί όμως να φροντίσει να την ενημερώσει, για να ξέρει κι εκείνη τι να κάνει στο μέλλον, ενήργησε πολύ διαφορετικά.

Ενημέρωσε την υφιστάμενη που ήταν υπέθυνη για τις προσλήψεις, λέγοντάς της να πάρει συνέντευξη από την κοπέλα που αναζητούσε δουλειά, όχι για να της προσφέρει τη θέση, αλλά για να της αποσπάσει πληροφορίες! Ο προηγούμενος εργοδότης της κοπέλας, βλέπετε, είναι ανταγωνιστής της εν λόγω εταιρείας.

«Δες την μόνο για να μάθεις πληροφορίες. Δεν μας κάνει για δουλειά» σημειώνει στο e-mail ο/η εργοδότης...

Το πιο ωραίο είναι ότι το e-mail το έστειλε κατά λάθος στην κοπέλα που έκανε την αίτηση για τη δουλειά! Έτσι αποκαλύφθηκε και ο τρόπος σκέψης του μεγάλου αφεντικού της εταιρείας…

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE