LIFESTYLE

Κόρη ζάμπλουτου Κύπριου επιχειρηματία αγόρασε τις «Ελληνικές Μαλδίβες» από την κόρη του Πικάσο!

Κόρη ζάμπλουτου Κύπριου επιχειρηματία αγόρασε τις «Ελληνικές Μαλδίβες» από την κόρη του Πικάσο!

Οι Πεταλιοί, είναι ο αγαπημένος τόπος καλοκαιρινών αποδράσεων μεγαλοεφοπλιστών, billionaires και Χολιγουντιανών σταρ.

«Ουδείς γνωρίζει αν η μεταβίβαση έγινε σε κάποια εταιρεία ή σε φυσικό πρόσωπο, όμως -όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες- πίσω από τη νέα ιδιοκτησία βρίσκεται η Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ και ο σύζυγός της Κλεμέντε Πινέδο» αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας protothema.gr.

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς την οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. Το νησί Πεταλιοί πέρασε στα χέρια της κόρης του ισχυρού της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ, Νίκολα Δαυίδ και του συζύγου της, Κλεμέντε Πινέδο.

Η Νίκολα Δαυίδ είναι η μοναχοκόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με διάφορες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η Coca-Cola 3Ε. Είναι αδελφή του Αναστάση και του Χάρη Δαυίδ και η μοναδική από την οικογένεια Δαυίδ που δεν ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς έχει χαράξει από νωρίς τη δική της πορεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για clemente pinedo and nikola david

Πρόκειται για θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών με κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, αμμουδερές ακρογιαλιές και εντυπωσιακές βίλες, οι ιδιόκτητες «ελληνικές Μαλδίβες», όπως αποκαλούνται, τις οποίες το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μετατρέψει σε επίγειο παράδεισο, αφού, όπως λέγεται, σκοπεύουν να προβούν σε μια μεγαλεπήβολη επένδυση.

Φήμες αναφέρουν ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για ανέγερση πολυτελών κατοικιών που θα πουληθούν σε επιχειρηματίες και celebrities.

Όλοι όσοι εμπλέκονται στην αγοραπωλησία τηρούν σιγήν ιχθύος λόγω αυστηρών ρητρών εχεμύθειας, γι’ αυτό και δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ποσό που κατέβαλε η Νίκολα Δαυίδ και ο σύζυγός της, Κλεμέντε Πινέδο για την αγορά του νησιού.

Οικοδόμοι, υδραυλικοί και ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, έχουν ήδη κλειστεί προκειμένου να δουλέψουν αποκλειστικά στο άλλοτε νησί των Πικάσο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, που δεν είναι άλλοι από την κόρη του ισχυρού άνδρα της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ, Νίκολα Δαυίδ, και τον Ισπανό σύζυγό της Κλεμέντε Πινέδο, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν εκεί τον δικό τους επίγειο παράδεισο.

Κόρη γνωστού Κύπριου επιχειρηματία αγόρασε αυτό το νησί

Έχοντας ξοδέψει ήδη μια περιουσία για την αγορά του, σκοπεύουν απ’ ό,τι λέγεται να προβούν σε μια μεγαλεπήβολη επένδυση. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για πολυτελείς κατοικίες που θα φτιαχτούν προκειμένου να πουληθούν σε κραταιούς jet jetters, δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες και celebrities απ’ όλο τον κόσμο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top