LIFESTYLE

Οι δύσκολες ώρες που περνά ο Μπούμπουρας θα καθυστέρησουν την εκπομπή στο ΡΙΚ; Όλη η αλήθεια!

Οι δύσκολες ώρες που περνά ο Μπούμπουρας θα καθυστέρησουν την εκπομπή στο ΡΙΚ; Όλη η αλήθεια!

Την Κυριακή 11/10 κάηκε το μαγαζί του παρουσιαστή στην Άνδρο, κάτι που στεναχώρησε πολύ τον παρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής «Χωρίς αποσκευές»...

Την Κυριακή, λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα κάηκε το μπαράκι που διατηρεί ο Σάββας Πούμπουρας στην Άνδρο. Όπως έγραψε το tlife.gr, πρόκειται για εμπρησμό και η καταστροφή είναι μεγάλη. 

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε στήσει το μπαράκι αυτό με πολύ μεράκι και αγάπη και το καλοκαίρι που πέρασε πήγε κάτι παραπάνω από καλά. Το "The Rock Andros" στην παραλία Παραπόρτι δίπλα στη χώρα, έγινε το στέκι του καλοκαιριού και ο Σάββας δεν έφευγε στιγμή από το μαγαζί.

Και όμως σε κάποιους δεν άρεσε η επιτυχία του, αλλά ο Σάββας Μπούμουρας δεν τα βάζει κάτω κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι θα καθυστερούσε τα γυρίσματα της εκπομπής «Χωρίς αποσκευές» στο κυπριακό κρατικό κανάλι, αυτό ήταν κάτι που ο επαγγελματίας Μπούμπουρας δεν επέτρεψε να γίνει. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πανελίστας της εκπομπής «Love & Style» του ΣΙΓΜΑ, Κωνσταντίνος Ιάσωνος ο Σάββας Μπούμπουρας την Τετάρτη 12/11 βρισκόταν στην Κύπρου, και συγκεκριμένα στο χωριό Λόφου για γυρίσματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top