ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς Χαραλαμπίδου – Κυπριανού στη Βουλή για τον γαμπρό του Προέδρου - VIDEO

Καβγάς Χαραλαμπίδου – Κυπριανού στη Βουλή για τον γαμπρό του Προέδρου - VIDEO

Έντονος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της βουλευτού του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του συναδέλφου της από τον ΔΗΣΥ Αντρέα Κυπριανού αναφορικά με το θέμα που προέκυψε στην Επιτροπή Ελέγχου σε σχέση με προβληματικά σκάφη που αγόρασε η Κυπριακή Δημοκρατία από την Ταιβάν.

Η συνεδρίαση άρχισε στις 8:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 13:00 σε ηλεκτρισμένο κλίμα με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη να εντοπίζει παραβίαση στους όρους της σύμβασης καθώς δεν έλαβε ικανοποιητικές απαντήσεις από την Αστυνομία.

Αφορμή για τον άγριο καβγά μεταξύ της Χαραλαμπίδου και του Κυπριανού ήταν η ηλεκτρονική αλληλογραφία της κατασκευάστριας εταιρείας και του ανάδοχου της, δηλαδή του Χρίστου Χρυσοστόμου.

Αντί η αλληλογραφία να γινόταν μεταξύ της εταιρείας του κ. Χρυστοστόμου και της κατασκευάστριας, τα ηλεκτρονικά μηνύματα μεταφέρονταν στην εταιρεία του «Maserati» στην οποία μέτοχος είναι τόσο ο ίδιος ο Χρυστοστόμου όσο και ο γαμπρός του Προέδρου της Δημορκατίας, Γιάννης Λούτσιος.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΡΙΚ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top