ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ανήσυχη ηρεμία» στο σχολείο που έγινε ο ξυλοδαρμός της 16χρονης- «Δέχθηκαν απειλές οι μαθήτριες…» ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ανήσυχη ηρεμία» στο σχολείο που έγινε ο ξυλοδαρμός της 16χρονης- «Δέχθηκαν απειλές οι μαθήτριες…» ΒΙΝΤΕΟ

Tα περιστατικά βίας στα σχολεία μας δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο ανέφερε ο Μιχάλης Τσιάρλιστος στο «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι το θέμα πήρε έκταση λόγω της διαρροής του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και μίλησε με τον Νικήτα Κυριάκου για τα όσα ακολούθησαν του σοβαρού περιστατικού που έκανε την περασμένη Παρασκευή το γύρο της Κύπρου. Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρλιστο οι τρεις κοπέλες δεν βρίσκονται πλέον στο σχολείο, καθώς τις έχουν συμβουλεύσει να απέχουν από τα μαθήματα για λίγες μέρες, ωστόσο θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο οι μαθήτριες, όμως στόχος του Υπουργείου είναι να μην εκδιωχθούν από το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά να βοηθηθούν. Για αυτό, συμπλήρωσε, έχει συσταθεί μια διεπιστημονική ομάδα ώστε να βρει την καλύτερη τομή, ώστε να συνεχίσουν να φοιτούν στο σχολείο.

«Υπάρχει μια ανήσυχη ηρεμία» είπε ο Νικήτας Κυριάκου με τον κ. Τσιάρλιστο να αναφέρει ότι οι μαθήτριες δέχτηκαν απειλές, όπως πλέον στο σχολείο όλα επέστρεψαν στην ομαλότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.