ΚΟΣΜΟΣ

Πυρά σε πόλη της Γερμανίας - Ο ένοπλος κρατά έναν τουλάχιστον όμηρο

Πυρά σε πόλη της Γερμανίας - Ο ένοπλος κρατά έναν τουλάχιστον όμηρο

Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στο κέντρο της πόλης Ντίρεν στη δυτική Γερμανία καθώς αναφέρθηκαν πυρά σε ένα κομμωτήριο, μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο n-tv.

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης, όπου ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν υπάρχουν τραυματισμοί ή θάνατοι, ενώ το ποιος πυροβόλησε και τα κίνητρά του δεν είναι σαφή, κατά το n-tv. Δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια κάποιος εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ντίρεν, πόλης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus ένας άνθρωπος έχει οχυρωθεί σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή που ακουστήκαν οι πυροβολισμοί και φαίνεται πως έχει μαζί του τουλάχιστον έναν όμηρο. 



Εν τω μεταξύ, ένα άλλο περιστατικό συνέβη στην πόλη του Hagen, που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από Dueren, αναφέρει το γερανικό N-TV. 

Αντρας οπλισμένος «με ένα σπαθί ή ένα μακρύ μαχαίρι» πυροβολήθηκε από την αστυνομία. Ο δράστης που κυνηγούσε έναν άλλο άνδρα, ο οποίος είχε ήδη τραυματιστεί, έπεσε νεκρός. 

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να πετάξει το όπλο. Οταν ο δράστης αγνόησε την προειδοποίηση της αστυνομίας ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε. 

Τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα ενώ η αστυνομία της περιοχής δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top