ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ο 4ος κατηγορούμενος Βάσος Βασιλείου

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ο 4ος κατηγορούμενος Βάσος Βασιλείου

Με την κατάθεση του 4ου κατηγορούμενου Βάσου Βασιλείου συνεχίζεται την Τετάρτη 19/10 η πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου στο μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στην χθεσινή δικάσιμο κατέθεσαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα,  ο  Νεόφυτος  Κουταλιανός  που εργάζεται από το Δεκέμβριο του 2014 στα Γραφεία της ΕΔΕΚ Πάφου, και ο  λογιστής Σάββας Μιχαήλ και συνέταιρος της P.W.C Coopers.

Ο Ευστάθιος Ευσταθίου άσκησε το δικαίωμα της σιωπής ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του δικηγόρος Σάββας Αγγελίδης κατέθεσε κάποια παραδεκτά γεγονότα του πελάτη του.

Ο μάρτυρας υπεράσπισης του Φ. Σαρίκα, Νεόφυτος Κουταλιανός αναφέρθηκε σε επεισόδιο όταν ο τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης επισκέφτηκε τον πρώην βουλευτή Φειδία Σαρίκα στο γραφείο του στην Πάφο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο κύριος Μαλληκίδης   έφυγε από το γραφείο, του τότε βουλευτή, κτυπώντας δυνατά την πόρτα πίσω του .

Όταν ο μάρτυρας ρώτησε τον Φ. Σαρίκα, όπως είπε, γιατί έφυγε εκνευρισμένος ο Μαλληκίδης, ο Φ. Σαρίκας , όπως ισχυρίστηκε, του είχε πει ότι ο Ε. Μαλληκίδης τον πίεζε  έντονα για να παρέμβει προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες του ΣΑΠΑ.


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top