ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες στηρίζουν την απόφαση για μετεστέγαση πολεοδομίας και κτηματολογίου στην Αμμόχωστο

Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες στηρίζουν την απόφαση για μετεστέγαση πολεοδομίας και κτηματολογίου στην Αμμόχωστο

Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου στηρίζουν την απόφαση για στέγασης του Επαρχιακού Γραφείου Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως και του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου, στη Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, σε κοινή γραπτή τοποθέτησή τους, αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Εμείς οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου, Δερύνειας, Σωτήρας, Αγίας Νάπας και οι Κοινοτάρχες Λιοπετρίου, Αυγόρου, Φρενάρους, Άχνας και Αχερίτου, επιθυμούμε δια της παρούσης δήλωσης, να εκφράσουμε τη στήριξη μας στην απόφαση για μεταφορά του Επαρχιακού Γραφείου Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως και του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου, στην Επαρχία μας 

Επικροτούμε θερμά την εν λόγω απόφαση, η οποία λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο, ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας.

Πρόκειται για μια απόφαση υψίστης σημασίας για τον κόσμο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, τόσο από πρακτικής όσο και από συμβολικής άποψης, καθώς τερματίζει την ταλαιπωρία των πολιτών της και αναβαθμίζει την υπόσταση της επαρχίας μας. 

Συνεπώς, οι όποιες αντιδράσεις, κατά της απόφασης για μεταφορά των Επαρχιακών Γραφείων στην Επαρχία μας,  είναι ακατανόητες και δεν εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου ιδιαίτερα αν κάποιος λάβει υπόψη ότι θα υπάρχει εξοικονόμηση €1.9εκ σε σχέση με το κόστος ενοικίασης για τα επόμενα 9 χρόνια στη Λάρνακα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top