ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί ενώ βρίσκονταν σε πεζή περίπολο εντόπισαν τεράστιο μανιτάρι βάρους τεσσάρων κιλών

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί ενώ βρίσκονταν σε πεζή περίπολο εντόπισαν τεράστιο μανιτάρι βάρους τεσσάρων κιλών

Τεράστιο μανιτάρι που εντόπισαν αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχου τους στο Αεροδρόμιο Πάφου έγινε το αντικείμενο συζήτησης την Τρίτη (18/10) μεταξύ των εργαζομένων στο Διεθνές Αερολιμένα .

Το «μικρό  θαύμα» της φύσης συντελέσθηκε στο αλσύλλιο έξω από το Aεροδρόμιο Πάφου.

To  τεράστιο μανιτάρι  βάρους τεσσάρων περίπου κιλών εντοπίστηκε από πεζή περίπολο αστυνομικών που έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια του Aερολιμένα Πάφου.

Το μανιτάρι φύτρωσε στην ρίζα ευκαλύπτου χωρίς να προηγηθεί ούτε σταγόνα βροχή.

Οι αστυνομικοί που έλεγχαν την περίμετρο του διεθνούς Αερολιμένα Πάφου εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος του μανιταριού αλλά κυρίως από την ανάπτυξη του, ακόμη και στο μέσο μιας άνυδρης περιόδου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE