ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Θα τα πουν όλα Πάμπος και Σώτια – Απαντά στις κατηγορίες και ο Σέρβος φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Θα τα πουν όλα Πάμπος και Σώτια – Απαντά στις κατηγορίες και ο Σέρβος φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου αναμένεται να επιβάλει την Πέμπτη (20/10) ποινή στον Χαράλαμπο Ανδρέου, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στις 20 κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν μεταξύ άλλων τον φόνο των Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και Yani Vogli που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε εστιατόριο στην Οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα.

Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ελλη Παπαγαπίου απήγγειλε στον Χαράλαμπο Ανδρέου τις κατηγορίες, τις οποίες παραδέχθηκε και την Πέμπτη (20/10) αναμένεται να γίνει ανάγνωση γεγονότων και ενδεχομένως να του επιβληθεί ποινή.

Ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (20/10) και για τη Σωτήρα Νεοφύτου, η οποία στην προηγούμενη δικάσιμο παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία που της απαγγέλθηκε, δηλαδή της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Τόσο ο Χαράλαμπος Ανδρέου όσο και η Σωτήρα Νεοφύτου θα χρησιμοποιηθούν από την Κατηγορούσα Αρχή ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των τεσσάρων άλλων συγκατηγορουμένων τους.

Κατά τη διαδικασία της Πέμπτης (20/10) ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναμένεται να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες ο Loy Dejan, ο οποίος δεν απάντησε στην προηγούμενη δικάσιμο και ζήτησε νομική αρωγή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Dejan ζήτησε χρόνο για να διαβουλευθεί με τον πελάτη του και δεσμεύτηκε να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες την Πέμπτη (20/10)

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ, Παναγιώτης Πένταυκας και  Σοφία Γρηγορίου δεν παραδέχθηκαν τις εναντίον τους κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων τον φόνο των Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και Yani Vogli που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε εστιατόριο στην Οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα.

Από ΚΥΠΕ 

Διαβάστε ακόμη:

    ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η ώρα της ποινής για Πάμπο και Σώτια!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top