ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπλοκή γερμανικών εταιριών σε έργα της Λάρνακας

Εμπλοκή γερμανικών εταιριών σε έργα της Λάρνακας

Θέματα που αφορούν τη πιθανότητα εμπλοκής γερμανικών εταιρειών σε αναπτυξιακά έργα στη Λάρνακα, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Πρέσβη της Γερμανίας στη Κύπρο Nikolai Von Schoepff, στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Πρέσβης της Γερμανίας κατά την επίσκεψη του είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Λάρνακας Όθωνα Θεοδούλου και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πιθανότητα εμπλοκής Γερμανικών εταιρειών σε αναπτυξιακά έργα στη Λάρνακα και γενικότερα τη συνεργασία της Γερμανικής Πρεσβείας με το Επιμελητήριο και τη Λάρνακα γενικότερα».
 
Ο Πρέσβης, προστίθεται στην ανακοίνωση «επισκέφθηκε την περιοχή των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, το λιμάνι της Λάρνακας ενώ ξεναγήθηκε στο Μουσείο Πιερίδη από τον ίδιο τον Δημήτρη Πιερίδη».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Γερμανός Πρέσβης έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον την επιχειρηματική δραστηριότητα στη Λάρνακα και για την αναπτυξιακή της πορεία. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ εξέφρασε ικανοποίηση για την επίσκεψη και τη συνεργασία με τον κ. Schoepff εκφράζοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία ότι αυτή η συνεργασία θα έχει σημαντικά αποτελέσματα για τη Λάρνακα, εφ όσον θα ενισχυθεί σοβαρά το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την πόλη με ευρωπαϊκούς επιχειρηματικούς ομίλους».


Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top