H Τζώρτζια έβαψε ροζ το μαλλί; Τι συνέβη; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Τζώρτζια έβαψε ροζ το μαλλί; Τι συνέβη; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως φαίνεται δεν άκουσε την Αριστοτέλους η Τζώρτζια …

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, προειδοποίησε, χαριτολογώντας βέβαια, την Τζώρτζια να μην πάει ποτέ με τον Μουτσινά στο κομμωτήριο, αφού όταν στο παρελθόν Μουτσινάς και Αριστοτέλους ήταν συνεργάτες στον Όμορφο κόσμο το πρωί, πήγε μαζί του και την έπεισε να γίνει από ξανθιά μελαχρινή, κάτι για το οποίο μετάνιωσε όπως ανάφερε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου.

Η αλήθεια είναι ότι στην φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια η Τζώρτζια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν φαίνεται κάπου ο Μουτσινάς, και δεν ξέρουμε αν είναι «πρόταση» του Μουτσινά η αλλαγή στα μαλλιά της Τζώρτζιας.

Πάντως το αποτέλεσμα αυτού του «πειράματος» θα είναι μάλλον ενδιαφέρον … Ίδωμεν! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE