H Τζώρτζια έβαψε ροζ το μαλλί; Τι συνέβη; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Τζώρτζια έβαψε ροζ το μαλλί; Τι συνέβη; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως φαίνεται δεν άκουσε την Αριστοτέλους η Τζώρτζια …

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, προειδοποίησε, χαριτολογώντας βέβαια, την Τζώρτζια να μην πάει ποτέ με τον Μουτσινά στο κομμωτήριο, αφού όταν στο παρελθόν Μουτσινάς και Αριστοτέλους ήταν συνεργάτες στον Όμορφο κόσμο το πρωί, πήγε μαζί του και την έπεισε να γίνει από ξανθιά μελαχρινή, κάτι για το οποίο μετάνιωσε όπως ανάφερε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου.

Η αλήθεια είναι ότι στην φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια η Τζώρτζια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν φαίνεται κάπου ο Μουτσινάς, και δεν ξέρουμε αν είναι «πρόταση» του Μουτσινά η αλλαγή στα μαλλιά της Τζώρτζιας.

Πάντως το αποτέλεσμα αυτού του «πειράματος» θα είναι μάλλον ενδιαφέρον … Ίδωμεν! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE