Μα επιτέλους … ΕΛΕΟΣ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μα επιτέλους … ΕΛΕΟΣ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αναισθησία και η ασυνειδησία στο μεγαλείο τους …

Δεν μας φτάνουν τόσα δυστυχήματα, τόσα εγκλήματα, τόσα κακά … πρέπει να καταντήσουμε και όλη τη χώρα ένα σκουπιδότοπο;

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες στους δρόμους του νησιού αλλά απ’ ότι φαίνεται όσες φορές και να αναδείξουμε κάποιες κακές συνήθειες που έχουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο, κάποιοι δεν μαθαίνουν με τίποτα!

Πότε επιτέλους θα σκεφτούμε κάτι πέρα από το εγώ μας; Πότε επιτέλους θα πάψουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να καταστρέψουμε κι άλλο τον τόπο μας; Πότε θα συμμορφωθούμε;

Έτσι όπως το πάμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας …

Σκουπίδια, θανατηφόρα (από αμέλεια μας), εγκλήματα, ανεργία και άλλα πολλά μας παίρνουν με γοργά βήματα προς μία κατεύθυνση … στον πάτο ! 

H φωτογραφία είναι από την περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό 

Διαβάστε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ: Μέχρι και οι αστυνομικοί παρανομούν! Δείτε που στάθμευσαν περιπολικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ωραίο» παρκάρισμα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE