ΠΑΡΑ-THEMA

Ε τελικά ποιος φταίει;

Ε τελικά ποιος φταίει;

Από την αρχή της χρονιάς σχεδόν όλοι οι οπαδοί της Ομόνοιας, χρέωναν την κακή (ομολογουμένως) εικόνα της ομάδας τους στον Άγγλο προπονητή και στον Τ.Δ της ομάδας.

Η Ομόνοια, άρχισε την χρονιά με πολύ άσχημες εμφανίσεις και αυτό δεν είναι μυστικό.

Ό, τι και να συνέβαινε για πολλούς, Κάρβερ και Νίκος Νταμπίζας έφταιγαν για όλα!

Το τριφύλλι άρχισε όμως με αργά αλλά σταθερά βήματα να δείχνει σημάδια προόδου, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου και νοσούσε περισσότερο.

Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (22/10), ήταν πολύ κοντά στο να «κολλήσει» δεύτερη συνεχόμενη νίκη με μηδέν παθητικό στην άμυνα, όμως φάνηκε άτυχη. Ο μόνος τρόπος για να δεχθεί γκολ ήταν αυτός με τον οποίο δέχθηκε, ένα γκολ από … το διάστημα! Αφού η άμυνα δεν άφησε σχεδόν κανένα περιθώριο στους επιθετικούς της Σαλαμίνας να πραγματοποιήσουν επίθεση.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με την πίστωση χρόνου που δόθηκε για να δουλέψουν και ο κόουτς αλλά και οι ποδοσφαιριστές κατι μοιάζει να αλλάζει στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας.

Άρα, αυτό το κακό ελάττωμα που έχουμε στην Κύπρο να «τρώμε» προπονητές και ποδοσφαιριστές με το παραμικρό πρέπει κάποια στιγμή να το διορθώσουμε. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ομόνοια αλλά και στις υπόλοιπες κυπριακές ομάδες, κυρίως στις «μεγάλες».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top