ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: «Παιχνίδι», λέει ο δράστης – Άλλη άποψη έχει η οικογένεια του θύματος

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: «Παιχνίδι», λέει ο δράστης – Άλλη άποψη έχει η οικογένεια του θύματος

Ως «παιχνίδι» μεταξύ των δυο μαθητών, παρουσιάζεται το περιστατικό τραυματισμού από μαχαίρι του 17χρονου μαθητή στο Λύκειο Βεργίνας, της Λάρνακας στη βάση του μαρτυρικού υλικού που κατέχει η Αστυνομία μέχρι στιγμή.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο συνομήλικος δράστης του περιστατικού, μαχαίρωσε κοντά στην καρδία τον συμμαθητή του, με μαχαίρι την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει την δεδομένη στιγμή στα χέρια της η Αστυνομία, το περιστατικό φαίνεται να οφείλεται σε ένα ατυχές «παιγνίδι».

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη τέθηκε υπό κράτηση και αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της ίδιας μέρας, προέβαλε τον ίδιο ισχυρισμό που προέβαλαν και άλλοι συμμαθητές αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ότι στην ουσία, δεν προηγήθηκε κάποιος τσακωμός μεταξύ των δύο ούτε κάποια διαμάχη.

Πληροφορίες όμως του ThemaOnline που έρχονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, απορρίπτουν τα περί «παιχνιδιού».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω μαθητής, φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου, σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχουν, κρατούσε συχνά μαχαίρι.

Παράλληλα προσθέτουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής ήταν αποβλημένος και μετατέθηκε  από άλλο σχολείο, στο Λύκειο Βεργίνας, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκδήλωσε τέτοιου είδους παραβατική συμπεριφορά.

Αξίζει τέλος, να σημειώσουμε το γεγονός ότι το θύμα τους επεισοδίου δεν έδωσε ακόμη κατάθεση όπως επίσης ούτε η οικογένεια του, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός 24 ωρών και να ρίξει περισσότερο φως στη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Τα φαινόμενα βίας σε σχολικούς χώρους έχουν λάβει μεγάλη έκταση το τελευταίο διάστημα αφού αυτό είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα γεγονός που δεικνύει την αναγκαιότητα κάποιοι να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δέχτηκε μαχαιριά στο στήθος ο 17χρονος μαθητής – Μεταφέρεται εσπευσμένα στο Γ.Ν. Λευκωσίας!​

«Οι σουγιάδες είναι κάτι συνηθισμένο στο Λύκειο Βεργίνας» - Μαρτυρία για τον τραυματισμό του μαθητή


ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένταλμα σύλληψης για τον 17χρονο – Δεν εντόπισαν ακόμη το μαχαίρι - Το πέταξε από το φόβο του

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top