Καμικάζι - βομβιστές σκότωσαν τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στη Νιγηρία

Καμικάζι - βομβιστές σκότωσαν τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στη Νιγηρία

Κάτοικοι είδαν πτώματα να μεταφέρονται σε ασθενοφόρο από μέλη κυβερνητικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης

Δύο καμικάζι βομβιστές σκότωσαν σήμερα, Σάββατο, τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στην πόλη Μαϊντουγκούρι της δυτικής Νιγηρίας, την καρδιά της εξέγερσης των ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ που διαρκεί ήδη επτά χρόνια, έγινε γνωστό από στρατιωτική πηγή και κατοίκους.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 09:00 (ώρα Κύρπου) μπροστά από έναν καταυλισμό εκτοπισμένων στην περιοχή Μπακάσι και μερικά λεπτά αργότερα μια δεύτερη βόμβα εξερράγη σε στάση λεωφορείου, έκαναν γνωστό αυτόπτες μάρτυρες.

Κάτοικοι είδαν πτώματα να μεταφέρονται σε ασθενοφόρο από μέλη κυβερνητικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE