LIFESTYLE

Ελληνική εφημερίδα θάβει τις κυπριακές σειρές – «Αγράμματοι τεχνικοί»

Ελληνική εφημερίδα θάβει τις κυπριακές σειρές – «Αγράμματοι τεχνικοί»

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας η οποία αναφέρει πως οι κυπριακές σειρές είναι αμφιβόλου ποιότητας ενώ οι συνθήκες εργασίας τεχνικών και ηθοποιών είναι άθλιες.

Όπως δημοσιεύει το Σάββατο (29/10) το εβδομαδιαίο περιοδικό TVCappuccino, η εφημερίδα «Αυγή» κάνει ρεπορτάζ για τις συνθήκες των ηθοποιών ενώ κάνει λόγο και για «αγράμματους» τεχνικούς που δεν έχουν τεχνογνωσία για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα σε επίπεδο παραγωγής.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας φιλοξενείται δήλωση Έλληνα τεχνικού ο οποίος αναφέρει πως η Κύπρος είναι μια χωρά χωρίς παράδοση και χωρίς καμία κουλτούρα στην οπτικοακουστική παραγωγή. «Όλοι κάνουν όλα, πράγμα αδιανόητα, όμως καλή δουλειά δεν γίνεται» επισημαίνει στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός.

Μάλιστα κάνει αναφορά πως η εξειδίκευση είναι άγνωστη γιατί οι τεχνικοί δεν έχουν εκπαιδευτεί, ενώ όταν ζητούν εξειδικευμένους τεχνικούς από την Αθηνά, οι τελευταίοι δεν μπορούν να εργαστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για εξαντλητικά ωράρια και πως κάτω από αυτές τις συνθήκες, πολλές φορές διακόπτονται οι συνεργασίες εν μέσω γυρισμάτων.

Πάντως το δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδα έχει προκαλέσει την οργή των Κύπριων παράγωγων οι οποίοι απάντησαν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Facebook. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top