LIFESTYLE

Εξοργίστηκαν με το ελληνικό δημοσίευμα οι Κύπριοι σκηνοθέτες – «Το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος»

Εξοργίστηκαν με το ελληνικό δημοσίευμα οι Κύπριοι σκηνοθέτες – «Το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος»

Εξοργίστηκαν οι Κύπριοι σκηνοθέτες από το ελληνικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγής» το οποίο θάβει τις κυπριακές σειρές και μιλά για «αγράμματους τεχνικούς».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο εβδομαδιαίο περιοδικό TVCappuccino, ο σκηνοθέτης Μίλτος Χατζουλλής στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τοποθετείται επί του θέματος.

Συγκεκριμένα έγγραψε, «Πολλά απ όσα λέει το αθρόο είναι αλήθειες. Πίσω από αυτές υπάρχουν απαντήσεις… Ας πούμε…Όταν για χρόνια το 80% του τηλεοπτικό χρόνου των κυπριακών σταθμών ήταν ελληνικό πρόγραμμα, πως θα μπορούσαν να υπάρξουν ανταγωνιστικά και συνάμα εμπειρία και βελτίωση στην Κύπρο και στους τεχνικούς...».

Αναμεσά σε αρκετά από αυτά που γράφει, τονίζει πως «το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος». Μάλιστα, το post του Μίλτου Χατζουλλή δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Λοϊζο Μακρίδη σκηνοθέτη του Σίγμα αλλά και τον Κούλλη Νικολάου.

Ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε πως υπάρχει και τεχνογνωσία και καταρτισμένο προσωπικό στην Κύπρο. «Μια απλή πραγματικότητα είναι πως στα δύσκολα εκπαιδευτήκαμε και έτσι κάποια πράγματα βγαίνουν με αγάπη, γνώση και μελέτη», ανέφερε.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top