Βαρύ πένθος για την «Βάνα Δάγκα»: «Δεν συνηθίζεται η απώλεια, ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί» ΒΙΝΤΕΟ

Βαρύ πένθος για την «Βάνα Δάγκα»: «Δεν συνηθίζεται η απώλεια, ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί» ΒΙΝΤΕΟ

Η Άννα Κουρή που έγινε ευρέως γνωστή ως η «Βάνα Δάγκα» από τη σειρά «Μεν και Δεν» άνοιξε το σπίτι της στο Κολωνάκι στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» όμως δεν έκρυψε ότι δεν βρίσκεται αυτό τον καιρό και σε τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση αφού είχε μία απώλεια αγαπημένου της προσώπου που ακόμα θρηνεί.

Η ηθοποιός έχασε την καλύτερή της φίλη με την οποία ήταν μαζί από όταν ήταν δέκα χρονών και αυτό της στοίχισε πολύ. Όπως αποκάλυψε, κάθε Τρίτη συνηθίζει να συναντιέται με τις φίλες της. Η ίδια αποκάλυψε:

«Είναι πολύ ευχάριστο γιατί λέμε όλα τα νέα της εβδομάδας. Την καλύτερη μου την έχασα πολύ πρόσφατα και ήταν πολύ βαρύ. Ήμασταν μαζί από τα δέκα μας χρόνια. Δεν συνηθίζεται η απώλεια, στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.