ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρτε ομπρέλες! Με βροχές και καταιγίδες θα υποδεχτούμε τον Νοέμβριο

Πάρτε ομπρέλες! Με βροχές και καταιγίδες θα υποδεχτούμε τον Νοέμβριο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά παροδικά τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη µέχρι κυµατώδης στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα ψηλές νεφώσεις. Από το απόγευµα και µετά θα αρχίσουν να παρατηρούνται νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά αργότερα στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά παράλια, ταραγµένη στα νότια και µέχρι κυµατώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Τοπικά σε προσήνεµες περιοχές αλλά και σε περιοχές καταιγίδας οι άνεµοι θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά, ταραγµένη στα νότια και κυµατώδης στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος σε αρκετές περιοχές, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες αλλά από το µεσηµέρι κυρίως και µετά αναµένεται σταδιακή βελτίωση.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη, για να παραµείνει στα ίδια περίπου επίπεδα την Τετάρτη και την Πέµπτη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top