ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Θεμιστοκλέους ανέβασε φωτογραφίες του γυμνού μοντέλου με τα sushi και έγραψε: «Αν περιστρεφόταν λάγνα σε καμιά σωλήνα…»

Ο Θεμιστοκλέους ανέβασε φωτογραφίες του γυμνού μοντέλου με τα sushi και έγραψε: «Αν περιστρεφόταν λάγνα σε καμιά σωλήνα…»

Την δική του θέση εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους, αναφορικά με το θέμα που απασχόλησε την κυπριακή κοινωνία το περασμένο Σαββατοκύριακο με το γυμνό μοντέλο που παρίστανε την πιατέλα σε μια «τολμηρή» έκθεση.

Ο κ. Θεμιστοκλέους με μια ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Αχ τέχνη, πόσο κακοποιείται εις το όνομα σου η γυναικεία ύπαρξη, η γυναίκα, η πρόοδος, το ωραίο και το αγαθόν

Η είδηση λέει : Μια τολμηρή έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή στον πολυχώρο Ρόδι στη Λεμεσό. Πρόκειται για την έκθεση “18+”, που παρουσιάζει, μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνών, το γυμνό σε όλες σχεδόν τις μορφές τέχνης, και συγκεκριμένα μέσα από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, το street art, τα κόμικς, τα βιβλία, τα ποιήματα και τη μουσική.

Η είδηση λέει : Τα εγκαίνια της έκθεσης «18+» το γυμνό σε όλες τις μορφές τέχνης ήταν ιδιαίτερα, καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν sushi από το γυμνό σώμα μιας καλλονής.

Σχόλια :

Και φυσικά οι της πολιτικής θαρραλέες προστάτιδες της γυναικείας αξιοπρέπειας, οι μόνιμες πολέμιες του σεξισμού, του ρατσισμού, της ευτέλειας, της ξευτίλας, της ντροπής και του αισχρού υποβιβασμού και της μετατροπής μιας γυναίκας σε γυμνό υποστύλωμα πιατελών, δίσκων σερβιρίσματος και ποτών ποιούνται τις νήσσες, κατάπιαν τις μακριές γλώσσες τους, γιατί;

Διότι το ντόπιο παρδαλό κιτσαριό κι ο εσμός των πιο πάνω κυράδων εβάφτισαν το πιο πάνω γεγονός ως πρόοδο και τέχνη!

Αχ τέχνη, πόσο κακοποιείται εις το όνομα σου η γυναικεία ύπαρξη, η γυναίκα, η πρόοδος, το ωραίο και το αγαθόν.

Υ.Γ

Προφανές είναι νομίζω ότι αν η κοπέλα αυτή, που να δούμε ποια ανάγκη την ταπείνωσε τόσο, περιστρεφόταν λάγνα σε καμιά σωλήνα νυκτερινού κέντρου όχι μόνο δεν θα εξυμνούσαν τον ιδιοκτήτη διότι προήγαγε την τέχνη του χορού, αλλά θα τον είχαν κλείσει μέσα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top