ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Θα αγγίξει τους 10 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

ΚΑΙΡΟΣ: Θα αγγίξει τους 10 βαθμούς η θερμοκρασία – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης (02/11) .

 Την Τετάρτη (02/11) το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3  αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 12  στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (03/11)  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα ανατολικά και νότια παράλια,  γύρω στους 24  στα δυτικά και βόρεια και στους 13  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Το βράδυ της Πέμπτης (03/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια παράλια,  μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή (04/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος,  αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται σε πολλές περιοχές αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές,  κυρίως στα ορεινά.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top