ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο της Λάρνακας ένας εκ των επτά μαθητών από την αγρία συμπλοκή στο Γυμνάσιο Λευκάρων

Στο νοσοκομείο της Λάρνακας ένας εκ των επτά μαθητών από την αγρία συμπλοκή στο Γυμνάσιο Λευκάρων

Ελαφρά τραυματίστηκαν επτά συνολικά μαθητές όταν συνεπλάκησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αλλοδαπούς συμμαθητές τους στο Γυμνάσιο Λευκάρων.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα,  όλα ξεκίνησαν στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 2/11 όταν 15χρονος μαθητής ενώ καθόταν σε παγκάκι με την φίλη του πέρασαν από μπροστά τους δυο άλλοι (αλλοδαποί) μαθητές ηλικίας 13 και 14 ετών και υπήρξε τους μια λεκτική αντιπαράθεση.

Επενέβη όμως ο διευθυντής του σχολείου και το επεισόδιο έληξε εκεί. Όμως τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια απέδειξαν ότι τα χειρότερα δεν είχαν αποφευχθεί.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:30 δυο ομάδες μαθητών Κύπριοι και αλλοδαποί «έπαιξαν» άγριο ξύλο μέσα στο σχολείο με αποτέλεσμα 7 Κύπριοι μαθητές όπως και ορισμένοι από την ομάδα των αλλοδαπών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στις πρώτες βοήθειες για περίθαλψη.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν 8 άτομα να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Ιατρικό Κέντρο Λευκάρων όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια απολύθηκαν.

Ωστόσο ένας μαθητής λόγω παλαιού τραύματος στο χέρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις.

Από τη συμπλοκή αριθμός μαθητών τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά, χωρίς όμως οι ίδιοι να θέλουν να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. 

 Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

Themaonline/ΚΥΠΕ 

Διαβάστε ακόμη:

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Κυπρίων και αλλοδαπών μαθητών στο Γυμνάσιο Λευκάρων! Αρκετοί οι ανήλικοι που τραυματίστηκαν

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top