ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο του 20χρονου μοτοσικλετιστή – Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στον συλληφθέντα οδηγό

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο του 20χρονου μοτοσικλετιστή – Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στον συλληφθέντα οδηγό

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 5/11.

Θύμα είναι ο 20χρονος Νικόλας Διακουρτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Ο 22χρονος Νικόλας Διακουρτής το θύμα της ασφάλτου – Συνελήφθη 57χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Θανατηφόρο στον Αστρομερίτη – 22χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ: Προσπερνούσε τη στιγμή της σύγκρουσης ο 22χρονος - Έστριβε δεξιά το αυτοκίνητο

H επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει το εξής:

«Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5/11 στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Νικόλας ΔΙΑΚΟΥΡΤΗΣ, 20 χρόνων, τέως κάτοικος Αστρομερίτη.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 6  το απόγευμα στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, μεταξύ του 25ου και 26ου χιλιομέτρου στον Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 20χρονου.

Από τη σύγκρουση ο 20χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εναντίον του 57χρονου (έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη) εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αστρομερίτη σε συνεργασία με την Τροχαία Μόρφου συνεχίζουν τις εξετάσεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top