Η διάρρηξη του «αιώνα» έγινε στην Πάφο! Της έκλεψαν τα πάντα, από χρήματα μέχρι το αυτοκίνητο την ώρα που βρισκόταν σπίτι

Η διάρρηξη του «αιώνα» έγινε στην Πάφο! Της έκλεψαν τα πάντα, από χρήματα μέχρι το αυτοκίνητο την ώρα που βρισκόταν σπίτι

Μια περίεργη διάρρηξη σημειώθηκε στη Πάφο.

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση γυναίκα κάτοικος Πάφου κατήγγειλε το Σάββατο 5/11 στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 4/11 και 16:30 το απόγευμα της άλλης μέρας άγνωστοι έκλεψαν από την οικία της, μια δερμάτινη τσάντα, χρήματα, πιστωτικές κάρτες.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά όταν βγήκε στον παρκινγκ της, απουσίαζε και το αυτοκίνητο της μάρκας PEUGEOT 207, χρώματος πράσινου, με αριθμούς εγγραφής KPU 074, αξίας €5000 περίπου.

Η εν λόγω γυναίκα σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε η Αστυνομία ενώ έγιναν όλα αυτά βρισκόταν στο σπίτι. Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν η ίδια φέρεται να πήγε για ύπνο το βράδυ της Παρασκευής 4/11 και το απόγευμα του Σαββάτου 5/11 όταν αποφάσισε να βγει έξω από το σπίτι αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE