LIFESTYLE

Από τα μπουζούκια στην ΕΡΤ 3! Δεν «πιάνεται» από πουθενά ο Κύπριος ηθοποιός! VIDEO

Από τα μπουζούκια στην ΕΡΤ 3! Δεν «πιάνεται» από πουθενά ο Κύπριος ηθοποιός! VIDEO

Tα κάνει όλα... και συμφέρει... και τον λατρεύει ολόκληρη η Κύπρος...

Δεν είναι απλά ταλαντούχος, αλλά και έξω καρδιά και γι αυτό οι ιθύνοντες του MEGA ONE του έδωσαν την θέση του συμπαρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή «Ξυπνήσατε;». 

Και μπορεί την Δευτέρα, 7/11, ο Μιχάλης Σοφοκλέους να μην βρισκόταν στο πλευρό της Αλεξίας Αναστασίου στο restart του πρωινού του καναλιού του Αρχαγγέλου, αλλά ο λόγος που άφησε μόνη της τη νέα του συμπαρουσιάστρια ήταν σοβαρός. 

tff

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αφού πρωταγωνιστεί στο έργο «Η ιστορία της πράσινης γραμμής» του Πανίκκου Χρυσάνθου. Δυο στρατιώτες, ένας Eλληνοκύπριος και ένας Tουρκοκύπριος συναντιούνται στην πράσινη γραμμή της Λευκωσίας. Αποφασίζουν να κάνουν από ένα κρυφό επικίνδυνο ταξίδι ο καθένας στην άλλη πλευρά της γραμμής. Στο πλευρό του οι Μαρία Μουστάκα, Cihan Tariman, Μatthias Lier, Aντρέας Τσουρής και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.

Μάλιστα ο Κύπριος ηθοποιός πόσταρε στα social media ένα στιγμιότυπο από την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ 3, λιγά μόλις λεπτά μετά που οι συνεργάτιδές του στο MEGA ONE έδειξαν το ξεσάλωμά του στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σταύρος Κωνσταντίνου.  Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί πήρε το μικρόφωνο και τα έδωσε όλα επί σκηνής... 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top