ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Οι τζιχαντιστές «διψούν για αίμα» ανήμερα της κάλπης

Εκλογές ΗΠΑ: Οι τζιχαντιστές «διψούν για αίμα» ανήμερα της κάλπης

Καλεί τους υποστηρικτές να «σφαγιάσουν» τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες.

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αιματοκυλήσει τις αμερικανικές εκλογές, όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης, καλώντας τους υποστηρικτές της να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες, αύριο, την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. 
 
Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Mirrror, το Ισλαμικό Κράτος ζήτησε επίσης από τους Μουσουλμάνους που έχουν δικαίωμα ψήφου να μποϊκοτάρουν τις εκλογές. 
     
Όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας Al Hayat της τρομοκρατικής οργάνωσης, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες ενώ ζητούν από τους Μουσουλμάνους να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
      
Η τρομοκρατική οργάνωση πήρε μάλιστα και θέση για τις αυριανές εκλογές σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος  σε ότι αφορά την πολιτική τους απέναντι στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.
      
Το «κάλεσμα θανάτου» του Ισλαμικού Κράτους έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα του FBI,  σύμφωνα με την οποία, η Αλ Κάιντα σχεδιάζει να επιτεθεί εντός της ημέρας, ένα 24ωρο δηλαδή πριν τις αμερικάνικες εκλογές, σε διάφορες πολιτείες. 
   
Σύμφωνα με το FBI, η Αλ Κάιντα φέρεται να σχεδιάζει επιθέσεις στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη και τη Βιρτζίνια. 





Απο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top