Έσπασε στο ξύλο συμμαθητή της επειδή δεν της άρεσε ο ήχος στο κινητό του! VIDEO

Έσπασε στο ξύλο συμμαθητή της επειδή δεν της άρεσε ο ήχος στο κινητό του! VIDEO

Το γύρο του Ίντερνετ κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video με πρωταγωνιστές μια κοπέλα με ανδρόγυνο look, η οποία σπάει στο ξύλο συμμαθητή της επειδή… δεν της άρεσε το ringtone του κινητού του.

Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά πλάνα το κορίτσι που έχει εμφανώς άγριες διαθέσεις, χαστουκίζει το νεαρό αγόρι την ώρα που κάθεται ανυποψίαστο στην καρέκλα του θρανίου του.

Λίγο μετά, μην έχοντας «χορτάσει» από το ξύλο που του έριξε, επιστρέφει και τον ξαναχτυπά πισώπλατα, ρίχνοντας του κι άλλες μπουνιές.

Με βρισιές του απευθύνεται: «Δεν σου είπα να μην ακουστεί ξανά αυτός ο ήχος στο κινητό σου; Μην το παίξεις ξανά». Το αγόρι ακούγεται στο βίντεο να της απαντά: «Μα αυτό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι».

Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ενώ ο άτυχος μαθητής σώθηκε από τα χέρια του κοριτσιού (σε ρόλο νταή) από ένα άλλο κορίτσι που ήταν μέσα στην τάξη.

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE